ZONGULDAK / MERKEZ - Erdemir Anadolu Lisesi

Erol KOÇ - Okul Müdürü

27.02.1972 Tarihinde Zonguldak’ta doğdu .İlk,orta ve lise eğitimini Zonguldak’ta tamamladı. Daha sonra İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.(1992-1996)

Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Bölümünde "93 Harbi" konulu bitirme projesini hazırlayıp Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.(2023)

16/09/1996 tarihinde başladığı öğretmenlik mesleği süresince Diyarbakır,Çankırı,Malatya ve Zonguldak illerinde görev yaptı.Askerlik görevini Yedek Subay öğretmen olarak tamamladı.Zonguldak Atatürk Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu.04/02/2010 tarihinde Zonguldak Merkez Anadolu Öğretmen Lisesi´ne okul müdürü olarak atandı ve 8 yıl görev yaptı.

13/08/2018 tarihinden itibaren Zonguldak Merkez Erdemir Anadolu Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevini yürütmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.