ZONGULDAK / MERKEZ - Erdemir Anadolu Lisesi

"Gençlerden Sürdürülebilir Gelecek Çözümleri" Adlı Fikir Atölyesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi(Sözlük Özgürlüktür) Pano Çalışması

Ock

Okul Gezi Kulübü Öğretmenlerimiz Ali KARATAŞ ve Mehmet AR,gezi kulübü öğrencilerimiz ile birlikte  Karaelmas Maden Şehitleri Müzesini ziyaret ettiler.

Ock

Değerler Kulübü öğretmenlerimiz Senal Hallaç Emci -Gülsüm Dere ile birlikte Zonguldak Maden Müzesini ve Gökgöl Mağarasını ziyaret ettik

Ekm

Okulumuzun Sivil Savunma çalışmaları kapsamında deprem ve yangın  tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı.Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yangın ve deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Okulumuz tarafından gerçekleştirilen  deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.Öncelikle sınıflarda ilk ikaz ile "çök-kapan-tutun"uygulaması yapıldı. Tatbikatta senaryo gereği binada kalan öğrencilerin tahliye edilmesi ve okulda ikaz alarmının çalması ile başlayan tatbikatta,  öğretmenlerin verdiği eğitimler neticesinde okul 3 dakika içinde tahliye edildi. Okul bahçesine çıkan öğretmenler ve öğrenciler, emniyet şeridi arkasındaki güvenli alana alındı.  Yapılan tatbikat başarılı bir şekilde tamamlandı.

Veliler, okula randevuyla gelecek

Bakan Tekin: "Velilerimizin, okul içerisinde öğretmenlerimizle randevu takvimi içerisinde görüşmesini arzu ediyoruz."

Okul Tanıtım Videosu içi tıklayınız

Nis

Zonguldak il şampiyonu olan futbol takımımızla grup maçları için Bolu/Gerede’deyiz.İlk maçında İstanbul temsilcisine penaltılarla üstünlük sağlayan takımımız,ertesi gün oynadığı Çankırı maçını da kazandı.Şampiyonluk maçının 1-1 bitmesinin ardından yapılan penaltı atışlarında mağlup olan takımımız grubunu 2.olarak tamamladı.Tüm oyuncularımızı ve Beden Eğitimi hocamız Serkan AKGÜN'ü kutluyoruz.

Gelen Kutusu

Kas

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında düzenlenen liselerarası resim yarışmasında öğrencimiz Gülce Tunçdemir il üçüncüsü olmuştır. Öğrencimizi ve kendisini yarışmaya hazırlayan Görsel Sanatlar öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Nis

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına İlişkin Kıyafet Kararı